Ken jij de verschillende kevers al?

Je hebt ze enorme wel eens gezien in de tuin, en misschien heb je wel eens over overwogen om meikevers bestrijden van om andere kevers uit de tuin te waren. Maar het zijn eigenlijk hele leuke beestjes. Maar wanneer je vruchten van fruit aan het kweken bent. Dan heb je ze liever niet in de buurt natuurlijk. Je hebt gigantische veel kevers en beestjes die in jouw tuin wonen. En misschien ken je spoedeisende hulp een paar al wel, en misschien ken je spoedeisende hulp sommige nog niet. Maar dan gaan wij je kennis laten vervuld deze kleine beestjes.

Welke kevers zijn allemaal spoedeisende hulp?

Zo heb je aaskevers, bastaardweekschildkevers (ja dat is een hele mond vol) en bladhaantjes. Maar buiten dat heb je ook een rozenkever, frambozenkevers en kortschildkevers. Misschien heb je misschien nog niet. Maar we gaan noodkamer nu noemen pass away jij gegarandeerd kent en die jij ook vaak hebt gezien, vastgehouden en over je hand hebt laten. Dit klinkt misschien wel heel raar en denk je er momenteel niet aan om een ‚Äč‚Äčkever over je heem te laten lopen. Maar we zijn allemaal een beetje weg van deze klein kever. We hebben het namelijk over een lieveheersbeestje. Iedereen kent ze wel, of ze nu rood tevreden zwarte stippen zijn of een oranje of gele kleur hebben. We hebben ze allemaal wel een keer gezien.

Maar buiten deze kevers die we al hebben genoemd hebben en de ene die iedereen kent. Gaan we nog verder tevreden opnoemen want spoedeisende hulp zijn nog veel veel kevers. Er zijn namelijk prachtkevers, loopkevers maar ook slakkenvreters. Je hebt snuitkevers, schijnboktorren (ja pass away valt ook onder de kevers) en we hebben de vliegende herten. Deze laatst kennen we eigenlijk allemaal ook wel. We hebben ze misschien niet een keer gezien of in onze tuin gevonden, en misschien ook wel. Maar we hebben eerste hulp allemaal groot wel een keer van gehoord. Al is het tijdens lesje biologie op de middelbare school. En wie weet, wanneer jij meer de biologische kant op gebogen begonnen studeren heb je wel meer van deze namen gehoord en weet ook wat een waterroofkever is en dat spoedeisende hulp een vuurkever bestaat.

Maar wanneer je hier geen verstand van hebt, dan sta je noodkamer eigenlijk nog van te kijken hoeveel verschillende kevers er eigenlijk wel niet bestaan.

Laat een reactie achter