Woontip: fleur je huis niet op tevreden prullaria maar tevreden planten

Onlangs ben ik beslissingen naar mijn eerste zelfstandige woning. Zoals algemeen draven mijn ouders op om te geholpen tevreden verhuizen en klussen. En algemene instructies, neem mijn moeder de leiding op zich. Ze is ervan overtuigd dat ze haar zoon nu echt op een vlot de zee van zelfstandigheid op duwt, weg uit de veilige ouderlijke plaats, alles moet uitstaande zijn '' Alle muren moeten wit'', zegt ze. 'Dat is een neutrale kleur, kun je niet fout mee gaan. Als je wat anders wil kun je dat altijd nog doen.' ' Geen speld tussen te krijgen.

Een onpersoonlijk lucht bnb-gevoel

We zijn inmiddels een paar dagen verder en mijn huisje is af. Via kennissen klikken we een prima kast en dito financiële instelling op de kop. Toch voelt het nog niet als thuis. De muren zijn definitief wit, het meubilair degelijk maar een tikje saai en de poster van New york city pass away Waarschijnlijk komt dat omdat ik nooit in New York ben geweest. Mijn huis is onpersoonlijk. Het ziet eruit als een lucht bnb-appartement. Ik sta op het punting om prullaria aan te schaffen om mijn huis wat voller te krijgen. Schilderijtjes tevreden '' Huis is waar het hart is'', glazen potjes gevuld sierzand en andere gezelllige prulletjes. Een vriend overtuigt me echter op de laatste minuut om dat niet te doen. Hij zegt dat het enige wat ik nodig heb heb een legioen is aan planten voor binnen.

Een huis vol planten voor binnen

Planten voor binnen brengen veel meer leven en gezelligheid dan levenloze prulletjes. Een vensterbank vol planten is van binnen én buiten een gezellig aangezicht. De hoeken van de kamer zijn geschikt voor menig kamerplant schaduw. Ik ben overtuigd en hij verwijst naar mij naar een net website vol planten voor binnen op Wout.com. Hier is een ras scala aan groene vrinden te vinden. Elk tevreden een uitgebreide beschrijving en nauwkeurige uitwerking over de hoeveelheid zon, water en warmte zijn voor de specifieke planten voor. Vandaag zijn ze binnengekomen en ik ben spoedeisende hulp zeker van dat ik de juiste keuze heb gemaakt. Mijn huisje is niet meer kaal en onpersoonlijk. Het vol is tevreden voor binnen die ik zelf heb planten en die bij mij passagiers. Met een beetje hulp is het een eenvoudige klus om ze in leven te houden. Nu alleen nog snel die poster van New york city van de muur!

Laat een reactie achter